Edzésformák

Strong™

Ez az edzésforma teljesen más, mint az eddig látott Zumba®.
A táncos mozdulatok helyett kőkemény guggolásokat, kitöréseket, ütéseket és rúgásokat, illetve ezek variációit használjuk.
Az alapelve megmaradt, hogy azonos zenei részekre, azonos gyakorlatsor van. Az új edzésforma a magas intenzitású intervallum tréning és az edzéshez tudományosan megkomponált zene kombinációja. “Every beat has a move, every move has a beat” (Minden ütemhez tartozik egy mozdulat, minden mozdulathoz tartozik egy ütem) – a szlogenje a Strong™ programnak, mely a szinkronitást, a zenének és a mozdulatok intenzitásának egységét hangsúlyozza.
Ez az eredeti “táncos” Zumba® és az új irányzat közötti különbség lényege is. Maradt a zene kiemelt fontossága, de fordult a kocka. Eddig a Zumbában a dalok különböző részeinek és ritmusának aprólékos elemzése után készültek a tánckoreográfiák, míg most egy elektronikus zenében szakavatott producer mesterségesen állítja elő a gyakorlatokhoz legjobban illő zenét.
A Strong™ órákon az erőt és állóképességet fejlesztő gyakorlatok intenzitása fokozatosan erősödik. A saját testsúlyunkat használjuk az erőnlétünk és kondíciónk javításához, valamint izomzatunk szálkásításához és definiálásához.
Ebben a kőkemény és nemcsak hölgyek számára kifejlesztett un. HIIT (magas intenzitású, intervall) edzésben “erősebb vagy, mint gondolnád”.

Hivatalos STRONG™ oktatónk: Farkas Mónika


Bővebb infó és bejelentkezés: 
Farkas Monika
06-20-326-5959

Várunk szeretettel!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük