Jelen honlap tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, melynek jogosultja a FreeDanceHall Tánc-Centrum. Minden jog fenntartva. A FreeDanceHall Tánc-Centrum előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a weboldalon található bármilyen adatot – így szöveget, képet, hanganyagot – sokszorosítani, terjeszteni vagy más egyéb módon hasznosítani, kivéve a magáncélra történő, nem kereskedelmi célú felhasználást.

A honlap tartalmazhat hivatkozásokat, amelyek más a FreeDanceHall Tánc-Centrum honlaptól független- honlapokra való eljutást tesznek lehetővé. A FreeDanceHall Tánc-Centrum nem vállal semmilyen felelősséget az ezeken honlapokon található adatokat, információkat illetően, ahogy a link megnyitásának biztonságosságáért sem. A FreeDanceHall Tánc-Centrum honlaphoz kapcsolódó bármilyen weboldal megnyitása az Ön saját kockázatára történik.

A FreeDanceHall Tánc-Centrum nem ismer el semmilyen kötelezettséget olyan kárral kapcsolatban, amely a FreeDanceHall Tánc-Centrum honlap megtekintése során annak használatából akár közvetlenül, közvetve vagy véletlen módon ered. Nem vállal továbbá felelősséget azon károkért sem, amelyet a felhasználók számítógépében vírus által közvetetten vagy közvetlenül előidézett károsodást okoz.

A foglalkozásokon történő részvétel szabályait a FreeDanceHall Tánc-Centrum házirendje szabályozza.

A táncoktatásra jelentkező, továbbiakban: Diák, és a FreeDanceHall Tánc-Centrum, továbbiakban: szervező, rendezvényén az alábbi feltételekkel vehet részt:

A tanfolyam költségtérítéses. A részvételi díjat a résztvevő óra előtt fizeti ki. A részvételi díj változásának jogát a szervezők fenntartják. Aktuális díjakról a www.freedancehall.hu oldalon található naprakész információ. Jelentkező hozzájárul, hogy a FreeDanceHall Tánc-Centrum szervezői tájékoztassák szolgáltatásaikról e-mailen vagy telefonon. A Diák hozzájárul, hogy szervező adatait saját adatbázisában a mindenkori adatkezelési szabályozásoknak megfelelően tárolja. Résztvevő a személyre szóló bérletét másra át nem ruházhatja. A FreeDanceHall Tánc-Centrum fenntartja a jogot a tanfolyam indításával kapcsolatos változtatásokra, melyről a résztvevő tájékoztatást kap.

A tanfolyamon látott és hallott oktatási módszerek, koreográfiák a FreeDanceHall Tánc-Centrum kizárólagos tulajdonát képezik. Az oktatáson audio, videó, és fotó felvételt készíteni kizárólag a FreeDanceHall Tánc-Centrum szervezőinek előzetes írásos engedélyével lehet. Diák hozzájárul ahhoz, hogy alkalmanként a szervezők audió, videó, vagy fotó felvételeket készítsenek a képzés során, melyben a jelentkező megjelenhet. Az oktatáson résztvevő Diák köteles váltócipőt használni terembe érkezéskor.

A terem kapacitását figyelembe véve az órákon résztvevők a következő sorrendben nyerhetnek bebocsátást: bérletes fizető tagok, órajegyesek, ajándékutalvánnyal, grátisz  kedvezménnyel rendelkezők, nyílt óra résztvevői.

Az öltözőben és táncteremben elhelyezett személyes értékekért, tárgyakért az érvényes és hatályos jogszabály szerint vállalunk felelősséget. Az órák látogatásához szükséges dolgoknak tekintjük: az órák látogatásához szükséges felsőruházatot, gyakorlóruházatot, törölközőt, tiszta talpú cipőt. Nem tekintjük szükséges dolognak a mobiltelefont, laptopot, digitális kamerát fényképezőgépet és egyéb háztartási elektronikai eszközöket.

Az oktatáson résztvevő Diák amennyiben az oktatóteremben kárt okoz, vállalja annak anyagi terheit és a károkozás mértékében a szervezők felé megtéríti a kárt. Károkozás esetén azonnal értesíteni kell a szervezőt.

Egészségügyi kockázatok:  Az órákon mindenki a saját felelősségére vehet részt! Néhány kockázati tényezőre külön felhívjuk a figyelmet:

  • A jelentkező kijelenti, hogy az órákon tudomása szerint tökéletes egészségi állapotban van, tudatmódosító szerek-drogok, alkohol hatása alatt az oktatás során nem áll és nem fog állni.
  • Az órákon tilos rágógumit vagy olyan élelmiszert, dolgot a szájban tartani, amely a fulladás kockázatát megteremti.
  • Az órákon zavaró fény és hang effektusok jelentkezhetnek.
  • Várandós kismamák, krónikus betegségben szenvedők a mozgással kapcsolatban kérjék ki háziorvosuk tanácsát.

A regisztráció kitöltésével a feltételeket elolvastam, megértettem. Annak tartalmával egyetértek és magamra nézve kötelezőnek veszem.

Jelen jognyilatkozat tartalmát érintő változtatás jogát a FreeDanceHall Tánc-Centrum fenntartja.

Frank Ferenc
FreeDanceHall
Tánc-Centrum