STRONG™

Felejts el, amit eddig hittél vagy tudtál a Zumbáról. Ez nem Zumba® ez egy saját testsúlyos “full body” magas intenzitású tempó tréning, melyet a Zumba® LLC., mint cég alakított ki.
A STRONG nem Zumba, itt nincs tánc, ez egy kőkemény, határaidat erőteljesen feszegető, úgy érzed “most fogsz meghalni”edzés típus.
A STRONG egy olyan HIIT (magas intenzitású tempó tréning Zumba® stílusban), melyet a Zumba®, mint cég alkotott meg, ahol a zene vezet, ezáltal motiváló és élvezetes.
A STRONG azoknak szól, akik kicsit többet akarnak, mint táncolva edzeni és jól érezni magukat. Itt izzadni fogsz és néha fogat szorítani.
A STRONG kemény, mégis minden edzettségi szintnek befogadható, hiszen különlegesen jól differenciálható.
A STRONG nemcsak nőknek szól, sőt…
Gyere és legyél FITTEBB, legyél GYORSABB, legyél erősebb a Zumba által!
Amire szükséged lesz:
– polifoam, ha van, vagy közepes törölköző a talajon végzedő gyakszikhoz
– víz, kis törlköző, mert izzadni fogsz, az tuti, sőőőt a terem is ;)
– Készülj fel, hogy nagyon de nagyon fogunk izzadni, a izzadság le fog csapódni és a parketta csúszóssá válhat, EZÉRT nagyon fontos hogy olyan cipőt hozz, mely terem edzéshez használatos, lehető legkevésbé csúszik, TISZTA talpú, lábat jól fogó, KÉNYELMES sportcipő legyen!
– lehetőleg szűk szárú nadrágba gyere, a földre ne érjen, hogy ne taposs rá, lábat tudjál benne emelni, képes legyél “plank pozíciót felvenni
– kényelmes, nedvszívó sport felső is ajánlott, ne legyen bő, hogy ne akadj bele és ne zavarjon a mozgásban.

Egyél rendesen az óra előtt max. 2 órával!!! Légy kipihent – szóval ne 30km-es túra után érkezz :P …és lelkileg készülj fel, hogy “beledöglesz” de még mindenki túl élte… :)

Bővebb info és bejelentkezés:
Farkas Monika: 06-20-326-5959