deepWORK™

deepWORK™ –  a legújabb és legütősebb holisztikus, funkcionális tréning Robert Steinbacher-től!
Világszerte kiváló fogadtatásban részesült tréning koncepciója, ami a bodyART™ és az IRON SYSTEM™ know how-ját vegyíti. Ez a holisztikus, funkcionális tréning minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek.
Az öt elemre (föld, fa, tűz,fém és víz) épül, rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel!

Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalinnövelő, intenzív zene követi, amely a cardio és erősítő gyakorlatsorok zenei háttereként szolgál.
A mély zenei ritmusok segítik, fokozzák a teljesítőképességet, erőkifejtést és az érzelmi feszültség levezetését.
A deepWORK™ edzéstechnika forrásául szolgáló keleti meditációs terápiákat és a dinamikus meditációt az orvostudomány depressziós, vagy pszichoszomatikus panaszok gyógyításánál alkalmazza. A deepWORK™ tréningben egyesül a mentális és a cardio hatás, a koncentráció és ellazulás.

deepWORK™ tréning jellemzői:

  • zsírégető
  • feszültségoldó
  • fizikai tréning
  • mentális tréning
  • megismertet saját határainkkal
  • érzelmi feltöltődést nyújt

A deepWORK™-kel saját határaink fölé kerekedhetünk: korunk egyik legösszetettebb hatású funkcionális tréningjének tartják, olyan stresszoldó, izzasztó, kardió- és erőedzés, mely feltölt és nem fáraszt!

Óráink: csütörtök 18.45
Oktatónk: Veres-Hámori Andrea (info: 06-30/635-4982)

11944851_1026557934030066_1387780808_n