Kategóriák
Nincs kategorizálva

Zoom applikáció letöltése és belépés

Ha érdekelnek Online óráim, csatlakozz csoportomhoz és keress bizalommal! katt…

Első lépésként fogsz kapni egy linket Messenger üzenetben vagy csoport bejegyzésben. Rá kell böknöd a linkre.

2. Az első belépésnél a link megnyitja a böngésződet és beállításoktól kéri, hogy töltsd le a Zoom alkalmazást.

3. A következő képek Mozzilla böngészőről készültek. Más programoknál ettől eltérő képek lehetnek, a lényeg, hogy le fog tölteni egy futtatható programot és telepíti azt.

4. A telepítés után el fogja indítani a Zoom programot. Ha nem akarod minden alkalommal kiválasztani a Zoom programot, tegyél egy pipát a “Választás megjegyzése..” jelölőnégyzetbe.

A következő ablakban add meg a neved.

A következő ablakban látod, hogy sikerült csatlakoznod. A képernyő azt mondja neked, “várakozz, hogy a “Host” (aki a meeting gazdája) elindítsa az órát és beköszönjön a videón” :-)

Zoom alkalmazás telefonon történő letöltésének és a telepítésének lépései:

Ha a telefonodon ráböksz Monitól Messengerben kapott linkre, nagy valószínűséggel a Cookie beállításokat kell elfogadnod először:

Ha egyetértesz a használat feltételeivel, nyomd meg az “Agree and Proceed” gombot. A következő kép arról tájékoztat, hogy sikeresen elvégezted a Cookie beállításokat. A ”Close” gombbal zárd be az ablakot.

Ha telefonon szeretnéd nézni a órát, akkor telepítened kell a Zoom alkalmazást a telefonodra, pl. Google-Play- ből, vagy a Zoom weboldaláról.

Kattints a “Download from Google Play” ahol nagyjából ez a kép fogad:

A telepítés gombra kattintva a program letölti és telepíti az alkalmazást a telefonodra.

Zoom belépés telefonon

Első lépésként fogsz kapni egy linket Messenger üzenetben vagy csoport bejegyzésben. Rá kell böknöd a linkre.

2. Ha először veszel részt ON-LINE órán, akkor telepítened szükséges a ZOOM nevű alkalmazást a telefonodra. Ennek leírásához kattints ide: http://freedancehall.hu/zoom-telepitese-telefonra/

3. Egyszerűsített meghívót küldünk neked, ezért a telepítés és a belépés után már csak a nevedet kell megadni, amivel részt szeretnél venni az ON-LINE órán a ZOOM alkalmazás segítségével.

Amikor a következő képet látod, akkor te már csatlakoztál. A képernyő azt mondja, hogy várakozz, hogy Moni, aki a “Host” elindítsa az órát és beköszönjön a videón :-)

Ha érdekelnek Online óráim, csatlakozz csoportomhoz és keress bizalommal! katt…