Kategóriák
Nincs kategorizálva

Hot Iron®

Mi is az a Hot Iron®? Az aerobik és a súlyzós edzések határán mozgó, kivételesen eredményes edzésforma, amelyet szakemberek, természetgyógyászok, testépítők és nemzetközi fitneszprezenterek fejlesztették ki Németországban. A módszer hatékonysága többek közt abban rejlik, hogy utóégető hatással bír vagyis szervezeted nemcsak az edzés során, de utána 24 órával is küzdeni fog a zsírsejtekkel, ugyanis izmaid regenerálódás közben folytatják a kalóriák égetését. A mozgásforma másik nagy előnye az egyedül végigizzadt kondizással szemben, hogy ugyanezt csoportosan teheted, megspékelve jobbnál jobb zenékkel. A zenék ritmusa azonban lassabb egy egyszerű aerobik-óráéhoz képest, ami mozdulataid helyes kivitelezésének lehetőségét is biztosítja.
Az órán az edző egy személyi edzőhöz hasonlóan minden egyes vendéggel külön-külön is foglalkozik. Az edzés edzés során a résztvevők egy hosszú súlyzórúdra pakolják fel a súlyzótárcsákat. A súlyzórúd könnyű, csak két kilót nyom, így a bátortalan, korábban nem sportoló vendégek is bemerészkedhetnek az órára.
Óratípusok nehézség szerint:
Hot Iron® 1, amely egy állóképesség-fejlesztő edzésforma. A gyakorlatokat ötvenes ismétlésszámmal hajtják végre. Ez a program 10-12 hetet vesz igénybe.
Hot Iron® 2, haladó edzés, ahol már teljesen biztos lehetsz abban, hogy feszesebb, szálkásabb izmok gazdájává válsz.
Hot Iron cross®, során háromszor 8-12-es ismétlésszámmal dolgoznak a részt vevők, természetesen izmonként számolva. Ennek a programnak a befejezésekor éred el a testzsír-csökkentés maximumát.

16732038_599107636947199_1022676874_o

Miért érdemes kipróbálnod?
• Rendkívül erős zsírégető hatású, mivel az utó-égető hatásának köszönhetően szervezeted folyamatosan dolgozik a zsírsejtek lebontásán.
• Szálkás, definiált izmokra és formásabb alakra tehetsz szert, ha pedig túlsúlyos vagy, gyors fogyást remélhetsz.
• A Hot Iron® edzések által megnő a csontsűrűséged, ami csökkenti a csontritkulás kialakulásának kockázatát.
• Mint minden mozgásforma, a Hot Iron is erősíti az immunrendszeredet, emellett kedvezően befolyásolja hangulatodat, testtudatodat Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Szalavics Katalin
Hivatalos Hot Iron® edző
Bővebb info: 06-30/339-8887

Órarend: katt…