Táncok, Események

Archívum

7. Nyári FreeDanceHall Zumba®-s hétvége

2018. Augusztus 3-5. Gárdony, Hotel Part

Részvételi díj: 21.000 Ft + IFA

JELENTKEZÉS Július 20-ig!


Új hely, új élmények várnak Rád idén (is)! Tarts velünk ismét, megint, újra, ahol ez a pár nap csak Rólad és csak Neked szól! Pihenj, nyaralj, bulizz, táncolj élvezd a nyár utolsó hónapját is!
Idén ismét új helyszínen, Gárdonyban, a Hotel Part szállóban tölthetünk el egy hosszú hétvégét! Ha tavaly velünk tartottál azért, ha még nem voltál részese ilyen hétvégénknek, akkor pont azért, most itt a remek lehetőség! 3 nap kikapcsolódás, környezet váltás, feltöltődés, új ismeretségek, barátságok születése, felejthetetlen élmények gyűjtése és persze rengeteg tánc és mozgás egy helyen.

Kínálatban:
Természetesen a péntek és szombat esti elmaradhatatlan Zumba® partyk mellett, Aqua Zumba® órát tervezünk, valamint “Sexy Lady Dance” órákat Fehér Kriszta, a Légy Fitt Női MozgásCentrum vezetőjének vezetésével, ahol dögösek és sexyk lehetünk, akár salsázunk, akár egy érzéki bachatat vagy egy ütős reggeatont táncolunk. Aznar Izabella által pedig egy kicsit a flamenco mozdulataival ismerkedhetünk meg.
Igény szerint lesz a Zumba® LLC által kifejlesztett “nem tánc de mégis a zene vezet” cardio-intervall edzés típus, STRONG™ by Zumba, vagy PILOXING®.

Tábor díja tartalmazza:
– szállás (fürdőszobás apartman szobákban),
– svédasztalos reggeli
– táncórák,
– esti partyk
– Velencei-tó használata :))))

Napközben sütkérezhetsz a vízparton, úszhatsz egy nagyot a boldogságban vagy a Velencei-tóban. Szombatra bográcsozást tervezünk, majd este az agárdi pop-strandra látogatnánk el, az esti partynk után.

Facebook eseményünk: katt…

Jelentkezés: Előleg 10.000 Ft, 2017. július 10-ig befizetve.

Kérdésed van vagy további információra van szükséged, keress bizalommal!
Tel.: 06-20/326-5959, f.moni@freedancehall.hu

Velencei-tónál élsz vagy nyaralsz és egy kis mozgásra vágysz? Várunk szeretettel, mert óráink és az esti partyk napijeggyel, ill. órajeggyel is látogathatók!

Tervezett programunk (órarend változás jogát fenntartjuk!) hamarosan!
JELENTKEZÉSI LAP: