Kategóriák
Zumba

Moving Party

Egyre népszerűbb a Zumba® kis hazánkban. Egyre többen vagyunk  hivatalos Zumba® (zin) instruktorok, akik egyre inkább szeretnénk népszerűsíteni ezt a táncos-fitness mozgásformát. Ennek egyik lehetősége, az úgynevezett “Zumba® Party”-k (Master Class) szervezése, szerte az országban, ill. határainkon túl is. Ezekre a rendezvényekre több hivatalos zumba®-fitness oktatót is meghívunk-külföldről is-, hogy minél érdekesebb és színesebb legyen az esemény. Ezzel lehetőséget teremtünk az instruktoroknak, hogy bemutatkozhassanak és a rajongóknak, hogy együtt bulizhassanak. Számos esetben vannak olyan résztvevők, akik ilyen rendezvényeken próbálják ki először a zumbát és válnak igazi “Zumba®-rajongókká”.

2012-től engem is az a megtiszteltetés ért, hogy számos rendezvényre kérnek fel, mint vendég instruktor. Mivel ezeket a partykat általában szombati napra szervezik, lesz olyan alkalom mikor a saját órámat úgymond kihelyezem ezekre a helyszínekre. Egyszóval, akinek van kedve tartson velem tart és bulizzunk közösen több száz Zumba® rajongóval szerte az országból!

Keress a facebook-on, ahol mindig jelezni fogom, hogy hol és mikor veszek részt ilyen partykon. :)

ZUMBA® ÓRÁIM a FreeDanceHall-ban:

Hétfő: 18.00: Zumba®
Szerda: 17.00: Zumba® GOLD
Csütörtök: 18.30: Zumba® – Bicske, Petőfi Művelődési Ház

Szombatonként meghívott instruktorokkal Zumba® Partykat szervezünk. Figyeld az “aktulális hírek” oldalt vagy órarendünket, illetve kövess minket Facebook-on katt…!

Akkor hát ZUMBÁRA fel!

Zumba Moving Party