Kategóriák
Hírek Zumba Zumba GOLD

Zumba® GOLD program

Újabb lépést tett előre a tatabányai Zumba® oktatás a FreeDanceHall Tánc-Centrumban. Farkas Monika 2011. január 14-én megszerezte a licencet Zumba® GOLD csoportok vezetésére. Ezeknek a foglalkozásoknak az anyagát főként az aktív senior korcsoportnak (55 év felett) dolgozták ki a zumba® megalkotói Amerikában. Egy olyan programot állítottak össze, mely által ez a korosztály is belekóstolhat a Zumba® fantasztikus hangulatába, anélkül hogy túlterhelnék magukat vagy kudarc élménnyel távoznának az órákról.

Nekik már nem a zsírégetés vagy az állóképesség növelése a fő cél, így a táncok lassabb tempójúak, játékosabbak a koreográfiák. A hangsúlyt az egyensúly és a streching gyakorlatokra helyezték, a bemelegítés kicsit hosszabb és a koreográfiák felépítésénél az alapmozgások többszöri ismétlődése jellemző, természetesen a zenével összehangoltan.

Ezen kívül a Zumba® GOLD órák társas eseménnyekké válnak, ahová érdemes eljárni, hisz hasonló korú, problémájú emberek találkoznak és egy kis mozgás mellett beszélgethetnek, új ismeretségek, barátságok születhetnek. Így a zumba® GOLD órák nemcsak a testre de a pszichére is jótékony hatással vannak.

Mindezek mellett Farkas Monika, Tatabánya első hivatalosZumba® GOLD oktatója, mindenkinek ajánlja ezeket az órákat, akik most kezdik vagy kezdték a zumbát és még nincs elég önbizalmuk. Szeretnék az alapokat elsajátítani, mert semmiféle táncos előképzettséggel nem rendelkeznek. Szeretnék felfejleszteni állóképességüket, kondíciójukat, esetleg testalkatukból kifolyólag úgy érzik még nem állnák meg a helyüket egy igazán pörgős zumba órán.

Zumba® GOLD órán összefuthatunk a szomszéd kismamával és kislányával vagy a szemben lakó nagymamával. Mi pedig elhívhatjuk legjobb barátnőnket, aki esetleg súlyproblémákkal küszködik de nagyon szeretne egy kicsit mozogni és ezáltal együtt táncolva, szórakozva nevetünk, mozgunk, teszünk egészségünkért, sőt még közös téma is adódik, amit remekül meg lehet beszélni természetesen egy cézár saláta társaságában:)).

Tánctermünk egyszerűen megközelíthető Tata, Vértesszőlős irányából az 1-es főúton, Komárom irányából, Szár, Szárliget felől szintén az 1-es főúton, Bicske irányából, Héreg, Vértestolna, Tarjáni útról.Környe, Oroszlány felöl Bánhidán keresztül vezet a legrövidebb út.

Kinek a részére ajánljuk?

Gyakori kérdések a Zumbáról

Órarend

Jelentkezés